8 december 2020

Drummer gezocht

Studioviv

Mag ik ons even voorstellen? Wij zijn een gezellig en enthousiast popkoor, bestaande uit ca. 40 leden die graag zingen en we worden bij optredens, bij de Generale en éénmaal per maand begeleid door een even enthousiast combo. Dit combo bestaat gewoonlijk uit 6 man, maar onze drummer was na een lange periode toe aan een nieuwe uitdaging en daarom zoeken we nu een nieuwe drummer. Ons koor wordt gedirigeerd door vakman pur sang Frank Hoebe, die samen met de bandleider regelmatig nummers voor ons arrangeert. Verder oefent ons combo ook nog gezamenlijk.

We zoeken nu een enthousiaste drummer die op regelmatige basis wil oefenen en spelen met ons combo. Gewoonlijk treden we gemiddeld 6 keer per jaar op en daarbij worden we dan vast begeleid door het combo. In deze corona periode is dit nu even anders, maar zodra het kan pakken we dit weer op. Normaliter oefenen we in de Pianokamer in Spierdijk en onze optredens vinden dan ook plaats in Noord Holland.

Voel je je aangetrokken en heb je zin om ons (zodra het kan) te begeleiden en te spelen in een gezellig combo, neem dan contact op met de leider van ons combo Peter Smit. Hij is te bereiken via zijn e-mail adres: gitaristbit@yahoo.com

tech: dodo.nl | design: studioviv.nl