Popkoor ReMix

Wij zijn 12 vrouwen bij elkaar, een hoop gezelligheid, maar serieus bij het maken van muziek. ReMix had haar eerste repetitie op 29 augustus 2007. ReMix begon met maar 8 stemmen, maar ReMix was een feit. In de loop der tijd is er een vaste groep ontstaan en is het een muzikaal en gezellig geheel geworden. Jan Doedens is de man achter de piano en hij zorgt ervoor dat alle stemmen ingestudeerd worden. Samen vormen wij een hele fijne groep.

ReMix zingt gevoelige ballads, swingende popliedjes en onweerstaanbare gospeltunes. In de groep zijn een aantal solisten waar wij graag gebruik van maken. Wij treden meerdere keren per jaar op. Ieder jaar houden wij een eigen concert. Tevens zingen wij op uitnodiging bij festiviteiten, bij verenigingen en andere evenementen.

In maart staat alles in het teken van het ReMix korenfestival. Een festival waar twintig koren zich mogen presenteren op het podium. Een festival met geluid, licht en een organisatie die loopt als een trein. Het ReMix korenfestival is inmiddels een bekend evenement waar koren van heinde en ver zich voor inschrijven.

Contact gegevens

Locatie
De Rijp

E-mailadres
popkoor-remix@ziggo.nl

Website
http://www.popkoor-remix.nl

Secretaris

Naam
Pascal Groot

Telefoonnummer
06-23005151

E-mailadres
popkoor-remix@ziggo.nl

Koor gegevens

Soort koor
vrouwenkoor

Aantal leden
12

Genre
lichte muziek, musical, pop

Berichten

Activiteiten

ReMix korenfestival De Rijp, 17 maart 2024

Popkoor ReMix

Het ReMix korenfestival is al jaren een begrip onder vele koren. Popkoren, Rock koren, theaterkoren, kinderkoren iedereen is welkom. Juist een divers aanbod vinden wij superleuk! Het korenfestival vindt plaats in de theaterzaal van Hotel De Rijper eilanden. Naast de theaterzaal is er een heerlijk gr...

- Lees meer -
Nieuws

Popkoor ReMix uit De Rijp zoekt vrouwelijke leden

Popkoor ReMix

Wij zijn 14 vrouwen bij elkaar, een hoop gezelligheid, maar serieus bij het maken van muziek. ReMix had haar eerste repetitie op 29 augustus 2007. ReMix begon met maar 8 stemmen, maar ReMix was een feit. In de loop der tijd is er een vaste groep ontstaan en is het een muzikaal en gezellig geheel g...

- Lees meer -
tech: dodo.nl | design: studioviv.nl