17 september 2024

Mannenkoor Adam Sings! zoekt leden

Adam Sings!

Ben jij een gepassioneerde zanger die zich graag verder ontwikkelt door samen met andere mannen a capella te zingen? Dan is Adam Sings! op zoek naar jou!

Wij zijn Adam Sings!, een male vocalgroup uit Amsterdam. We zingen 4, 5 of soms zelfs 6-stemmige arrangementen variƫrend van Oude Muziek, Close Harmony en Barbershop, tot Gospel, Pop of Rock. Van Josquin tot Queen.

Of je nu een doorgewinterde zanger bent of net begint aan je zangreis, als je ambitieus bent, zelfstandig een partij kan zingen en houdt van het instuderen van pittige arrangementen, ontvangen we je bij Adam Sings! met open armen. We willen doorgroeien naar zo’n 12-15 leden.

We geloven in de kracht van harmonie en de magie van samenzang. Ons ensemble biedt een stimulerende en ondersteunende omgeving waarin je kunt groeien als artiest. We repeteren niet alleen door veel te zingen, maar werken ook aan beter van blad lezen, ritmiek en interpretatie om het beste in elkaar naar boven te krijgen. En na afloop drinken we graag samen een biertje.

Neem vandaag nog contact met ons op, info@adamsings.nl en laat jouw stem deel uitmaken van iets buitengewoons.

Onze repetities zijn op dinsdagavond

Verdere informatie op www.adamsings.nl.

Let op: er zijn open repetities op 5 oktober tijdens de NDSMOpen.nl, kom vooral langs!

 

tech: dodo.nl | design: studioviv.nl