Zet je Koor op de Kaart!

KBZON | Open KorenWeken | 14 mei t/m 12 juni 2022

We kunnen weer, we mogen weer en we willen niets liever: voluit zingen met elkaar zoals we dat al jaren hebben gedaan! Veel koren echter zijn tijdens de coronacrisis zangers kwijtgeraakt… Nu er weer repetities en optredens plaatsvinden, gaan veel koren dan ook op zoek naar nieuwe leden.
Daarnaast zijn er ook zangers (o.a. van koren die in de afgelopen periode zijn opgeheven) die zoeken naar een fijne nieuwe plek om weer samen met anderen te zingen.
Om deze koren en zangers bij elkaar te brengen, organiseert KBZON de Open Koren Weken. Onderde noemer ‘Zet je Koor op de Kaart!’ nodigen wij àlle Nederlandse amateurkoren uit om hun deuren
wijd open te zetten van 14 mei t/m 12 juni 2022. KBZON maakt koren die zich inschrijven en hun activiteiten zichtbaar op een online Korenkaart, en zorgt voor aanvullende publiciteit.
Meedoen is helemaal gratis, maar jullie medewerking onbetaalbaar! Nodig dus zelf ook koren in je omgeving uit, want: hoe meer koren zich aanmelden, hoe groter het momentum voor de werving van nieuwe zangers. Meer informatie en inschrijven via: www.kbzon.nl/open-koren-weken. Deelname is uiteraard ook mogelijk als je koor geen lid is van KBZON!

 

De bond van Zangkoren in NH sluit zich van harte bij dit initiatief aan en hoopt natuurlijk dat het de koren nieuwe leden oplevert.

tech: dodo.nl | design: studioviv.nl